Vlindermassage

Een vlindermassage is een zachte massage van de rug, die een diepe ontspanning geeft en inwerkt op het centrale zenuwstelsel. Door deze ontspanning kan je dingen loslaten en weer toelaten. Je wervelkolom is een belangrijk centrum van je lichaam waar alle zenuwbanen door heen lopen en van je hersenen naar de verschillende onderdelen van jouw lichaam gaan. De vlindermassage is een massage van je wervelkolom en de spieren er omheen.

Deze massage geeft rust, ontspanning, vermindert stress en ontspant je spieren.

De vlindermassage is een zacht massage met olie over de rug. De massage volgt de vorm van de vleugels van een vlinder. Doordat er over de wervelkolom gemasseerd wordt, wordt ook de Blaasmeridiaan (Chinese geneeswijze) gemasseerd. De Blaasmeridiaan heeft te maken met o.a. angst en verdriet. In deze meridiaan worden die emoties opgeslagen. Door de massage komen deze los. Tijdens deze massage mag je met je aandacht naar binnen gaan en gaan voelen.

De wereld waarin wij leven is Yang; gericht op wat er buiten jou is. Deze vlindermassage geeft je de gelegenheid om weer naar binnen te gaan (Yin) en daardoor kan je weer meer in balans komen.

Deze massage is geschikt voor kinderen, ouderen, mensen met stress, ADHD en gespannen spieren of hoofdpijn.

Deze vlindermassage kan apart gegeven worden. Dat kan in een half uur. Of kan gecombineerd worden met SPORTMASSAGE; deze afspraak is dan meestal een uur.

De bijscholing heb ik gevolgd bij Ziyuli in Almere.  Tijdens deze bijscholing geef en ontvang jezelf deze vlindermassage. Ik kan zeggen dat ik heel erg ontspannen was na deze massage. Het was een goede ervaring.
Ben je geïnteresseerd in deze massage, neem dan CONTACT met mij op.

Voor tarieven klik op de LINK.