Contact

Op dit moment is er geen ruimte voor nieuwe klanten. Ik zou u adviseren om een andere sportmasseur op te zoeken. Dat kunt u via de site van NGSmassage.nl

Contact

Voor het maken van een afspraak voor  (sport)massage kan je mij telefonisch of via de mail  of via WhatsApp bereiken.

Maak je een afspraak, dan ga je automatisch akkoord met de hieronder beschreven Algemene Voorwaarden.

Telefoon: 06 45 92 74 37

Mail: lidybezemer@gmail.com

De praktijk is open op:

 • maandag                  : gesloten
 • dinsdag                     : gesloten
 • woensdag                 : gesloten
 • donderdag                : gesloten
 • vrijdag                       : gesloten
 • zaterdag en zondag : gesloten

Praktijkadres: Willemstraat 40 c, 2983 EV Ridderkerk

De praktijk is op de begane grond en is ook voor iemand met een rolstoel of rollator / stok makkelijk toegankelijk.

Er kan gratis in de straat geparkeerd worden.

Algemene voorwaarden praktijk

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle klanten die de praktijk binnenkomen en gebruik maken van de diensten die daar geleverd worden.

 1. De behandeling is gericht op de vraag van de klant.  Gedurende het behandeltraject kan de vraag veranderen, dan wordt ook de behandeling daarop aangepast.
 2. Het behandeltraject stopt als klant niet meer een behandeling wilt ontvangen. De opzegging kan zowel mondeling als schriftelijk gebeuren.
 3. Na elke behandeling betaalt de klant gelijk de rekening. De nota wordt na de behandeling naar de klant gemaild. U kunt cash betalen of via een betaalverzoek. Er is geen pinapparaat aanwezig.
 4. De afspraak voor een behandeling bedraagt of een uur of een half uur. Tijdsduur is vooraf bekend.
 5.  De afspraak kan 24 uur van te voren verplaatst worden. Wordt dit binnen deze 24 uur gedaan, dan krijgt de klant een factuur die betaald mag worden.
 6. In het dossier houd ik gegevens bij van de behandeling. Indien gewenst kan de klant een kopie hiervan  krijgen of deze inzien.
 7. Wat ik tijdens de behandeling hoor, valt onder mijn geheimhoudingsplicht. Dat betekent dat informatie niet de praktijk verlaat.
 8. Wanneer een andere behandelaar gegevens wilt ontvangen, dan kan dat alleen als de klant daar schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.
 9. Zelf ben ik aangesloten bij de FAGT en NGS, beroepsvereniging. Daarmee volg ik de richtlijnen die zij uitgeven. Dat betekent dat ik elk jaar bijscholingen volg en elke vijf jaar is er een visitatie.
 10. Als u niet tevreden bent over de behandeling, dan hoor ik dat graag. Zo kan ik mijn dienstverlening verbeteren. Mocht dit gesprek voor u onvoldoende zijn, dan kunt u zich met uw klacht richten tot Zorggeschil (zie hieronder).
 11. Indien er een verdenking is op huiselijk geweld of kindermishandeling, dan ben ik dat verplicht aan te geven en daar een melding van te doen. Dat zal altijd in overleg met de betrokkenen zijn.
 12. Zelf ben ik niet aansprakelijk voor schade aan de auto of fiets die op straat geparkeerd staat. Nog voor schade die ontstaan is door het betreden van de praktijk.
 13. Hieronder staan de richtlijnen vanuit de privacywetgeving. Ik volg deze richtlijnen.

Informatie

De beroepsvereniging waar ik bij aangesloten ben,  NGS heeft een Youtube kanaal met een paar filmpjes over een aantal klachten. Via de volgende LINK kom je daar.

Review op google maps

Wil jij een review plaatsen na je bezoek aan mijn praktijk dan kan je dat doen op google maps. Ga daarvoor naar de google map  app, onderin vind je de tekst “bijdrage” dan zie je de tekst “review schrijven”.  Als je daar op klikt komt er een kaartje. Daarop kan je het adres van de praktijk invoeren of op de kaart naar de locatie van de praktijk gaan. Als je daarop klikt, kan je tekst invoeren. Deze tekst is voor iedereen te zien.  Bij voorbaat mijn dank voor je review.

Privacywet 

Vanaf 25 mei 2018 geldt de nieuwe Privacywet (AVG). Op het tabblad Privacywet kunt u hier meer over lezen.

Meditatie, reiki en voetreflexbehandeling

Je kan bij mij ook terecht voor meditatie, reiki en voetreflexbehandeling.

DSC_6170_bewerkt

kaart

KvK nummer: 65439813

Lid van NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage)