Visie

 

Wat kan je als klant verwachten als je in mijn praktijk komt: balans en ontspanning.

 

Klanten die klachten hebben, zijn vaak fysiek en/of emotioneel uit balans en voelen zich vaak gespannen. De zaken die op je bord liggen zijn niet in evenwicht met wat je (tijdelijk) aan kan. Soms word het je dan te veel.

In mijn praktijk ben ik gericht op het samen met jou kijken naar wat de oorzaken kunnen zijn van het uit balans zijn. Naast een massage (sportmassage / voetreflexbehandeling) of meditatie gaan we in gesprek. Heb je nog niet zo’n behoefte aan een gesprek, dan kan dat ook. Dan behandel ik vanuit je klachten je voeten, of masseer je rug / schouders of je komt voor meditatie.

Mijn levenshouding is dat elke mens zijn / haar eigen keuzen kan maken. Je kan de situatie niet veranderen, maar je kan wel veranderen hoe jij met de situatie om gaat. In mijn praktijk wil ik je ondersteunen in dat proces om zo weer in balans te komen.

 

Je kan kiezen uit voetreflexbehandeling, sportmassage of meditatie.

  • Bij sportmassage staat stressreductie en ontspanning van spieren centraal.
  • Bij de meditatie word je uitgenodigd om bewuster te leren voelen. Ben je (hoog) sensitief dan word je uitgenodigd om je eigen energie en die van de ander te voelen en daarmee om te gaan.
  • Bij de voetreflexbehandeling worden lichamelijk en psychische processen meer in balans gebracht.